Ενημέρωση για τη συνάντηση μεταξύ Παν. Columbia και φοιτητών ΕΜΠ σχετικά με μεταπτυχιακές σπουδές

Δημοσιεύθηκε 09/11/2021

Την Τρίτη 2/11/2021 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή ενημερωτική συνάντηση ανάμεσα σε εκπροσώπους του Columbia και φοιτητές του Ε.Μ.Π. που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακές σπουδές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Την εκδήλωση συντόνισε από πλευράς Ε.Μ.Π. ο Μιχάλης Λουλάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής της Σχολής Ε.Μ.Φ.Ε., και συμμετείχε με εισαγωγικό χαιρετισμό ο Πρύτανης του Ε.Μ.Π. Καθηγητής Ανδρέας Μπουντουβής. Τη συνάντηση παρακολούθησαν περισσότεροι από 250 φοιτητές. Παρουσιάστηκαν τα μεταπτυχιακά προγράμματα του Columbia στις Επιστήμες του Μηχανικού και στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά, δόθηκαν συμβουλές για την προετοιμασία των αιτήσεων και απαντήθηκαν ερωτήσεις των φοιτητών από τη Gabrielle Gannon, Director of graduate admissions στο Columbia Engineering και τον Μανώλη Βλατάκη-Γκαραγκούνη, απόφοιτο της Σχολής ΗΜΜΥ του ΕΜΠ και υποψήφιο διδάκτορα στο Columbia.

Μετά από αίτημα πολλών φοιτητών που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν στη συζήτηση ζωντανά, η συνάντηση μαγνητοσκοπήθηκε και είναι διαθέσιμη για θέαση. Για να αποκτήσετε πρόσβαση, εγγραφείτε μέχρι τις 31/12/2021 στη σελίδα:

https://apply.engineering.columbia.edu/register/prospect

δηλώνοντας "National Technical University of Athens" στο πεδίο "Undergraduate Institution". Στη συνέχεια θα λάβετε τον σύνδεσμο και τους κωδικούς για πρόσβαση στη μαγνητοσκόπηση.