Επίσκεψη στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στις 7/12/2017

Δημοσιεύθηκε 13/11/2017

Μετά από συνεννόηση με το Κέντρο Επισκεπτών Θησείου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (Λόφος Νυμφών, Θησείο, WWW: http://www.noa.gr), έχουν προγραμματισθεί δύο ομάδες επισκέψεων για τους πρωτοετείς σπουδαστές της Σχολής ΗΜΜΥ του Ε.Μ.Π., την Πέμπτη 7/12/2017, ως εξής:

Ομάδα 1 : 5 – 7 μμ, μέχρι 50 άτομα το πολύ

Ομάδα 2 : 7 – 9 μμ, μέχρι 50 άτομα το πολύ

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι σπουδαστές θα ενημερωθούν για το Ινστιτούτο Αστρονομίας, Αστροφυσικής, Διαστημικών Εφαρμογών & Τηλεπισκόπησης (ΙΑΑΔ) και για το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, και θα επισκεφθούν το Μουσείο, (όπου εκτίθεται μεγάλης κλίμακας αντίγραφο του Αστρολάβου των Αντικυθήρων και ο λεπτομερής χάρτης της Σελήνης του J. F. J. Schmidt), ενώ θα πραγματοποιηθούν και παρατηρήσεις, αν το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες. Η είσοδος στο Κέντρο Επισκεπτών Θησείου γίνεται με εισιτήριο κόστους 2.5€.

Για την επίσκεψη στο Κέντρο Επισκεπτών Θησείου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο (σταθμός Θησείο) ή το Μετρό (σταθμός Μοναστηράκι) και μετά από δέκα λεπτά πεζοπορία θα βρεθείτε στην κορυφή του Λόφου Νυμφών.

Η προσέλευση πρέπει να γίνει 30 min πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώσουν, στη φόρμα που ακολουθεί, τα παρακάτω στοιχεία, μέχρι 30/11/2017: Επώνυμο, Όνομα, e-mail, κινητό τηλέφωνο, Ομάδα (1 ή 2).

Οι Ομάδες θα συμπληρωθούν, κατά σειρά προτεραιότητας, με τους πρώτους 50 σπουδαστές (ανά Ομάδα) που θα δηλώσουν συμμετοχή. Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, παρακαλούνται να δηλώσουν μόνο όσοι είναι σίγουροι για την συμμετοχή τους.

ΦΟΡΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSceRbxauNd7ucQVpjQ-DZOtXgXk1JuO1SsdKAb-_v-M09amQQ/viewform?c=0&w=1