Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για όμιλο φωτογραφίας

Δημοσιεύθηκε 22/10/2018

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Η Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου απευθύνει κάλεσμα σε όσους από εσάς αγαπάτε τη φωτογραφία, να συμμετάσχετε στην δημιουργία ενός ερασιτεχνικού ομίλου φωτογραφίας. Πιστεύοντας ότι η καλλιτεχνική αλληλεπίδραση ενώνει τους ανθρώπους, βοηθάει στην δημιουργία δυνατών σχέσεων που αντέχουν στον χρόνο και αποτελεί πυρήνα πολιτισμού, η Σχολή μας επιθυμεί να συμβάλει στη δημιουργία τέτοιων ομάδων στον πανεπιστημιακό χώρο.

Ο όμιλος φωτογραφίας μπορεί να προβάλλει το ταλέντο των φοιτητών πίσω από το φακό, να οργανώνει δραστηριότητες, επισκέψεις σε καλλιτεχνικούς χώρους, φωτογραφικές εξορμήσεις, σεμινάρια φωτογραφίας και μία έκθεση στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους. Επιπλέον, μέλη του ομίλου μπορούν να συμμετέχουν στη φωτογραφική κάλυψη των δραστηριοτήτων και στην ομάδα περιοδικών ηλεκτρονικών εκδόσεων της Σχολής.

Μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για συμμετοχή στον όμιλο φωτογραφίας αποστέλλοντας ένα σύντομο CV στο Γραφείο Επικοινωνίας (publicity@ece.ntua.gr) και στο Γραφείο Κοσμήτορα (dean@ece.ntua.gr).

Οι γνώσεις και οι προτάσεις όσων ασχολείστε ήδη με τη φωτογραφία είναι πολύτιμες και περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.