Εγγραφές εαρινών εξαμήνων ακ. έτους 2018-2019

Δημοσιεύθηκε 15/02/2019

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι οι εγγραφές στα μαθήματα του 2ου, 4ου, 6ου, 8ου και 10ου εξαμήνου σπουδών θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά από την 18η Φεβρουαρίου 2019 έως και την 8η Μαρτίου 2019 στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.central.ntua.gr/sxoles/registrations/eggrafes

Ταυτόχρονα κατά την ίδια περίοδο όσοι φοιτητές το δικαιούται (<7 οφειλόμενα μαθήματα) είναι απαραίτητο να καταθέσουν Δήλωση Εκπόνησης Διπλωματικής Εργασίας.

Η φόρμα της δήλωσης και οι σχετικές οδηγίες υπάρχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ece.ntua.gr/gr/documents

Σε αντίθετη περίπτωση δε θα δικαιούνται να συμμετέχουν στις Περιόδους Εξετάσεων Διπλωματικών Εργασιών του ακ.έτους 2018-2019.

Υπενθυμίζουμε ότι:

  • Οι φοιτητές που βρίσκονται στο εξωτερικό με το Πρόγραμμα Erasmus οφείλουν να εγγραφούν και να δηλώσουν τα μαθήματα που πρόκειται να αντιστοιχίσουν, ώστε να καταχωρηθεί ο βαθμός.
  • Υποχρέωση εγγραφής έχουν και οι φοιτητές που εκπονούν μόνο διπλωματική εργασία.
  • Όσοι δεν εγγραφούν στις παραπάνω ημερομηνίες δε θα μπορούν να πάρουν πιστοποιητικά σπουδών από τη Γραμματεία, να καταχωρηθούν βαθμοί στα μαθήματα που θα εξεταστούν και θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν στον «Εύδοξο» τα συγγράμματα που θα έχουν παραλάβει για μαθήματα που δεν έχουν δηλώσει.