Δικαίωμα βελτίωσης για τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου που εξετάζονται με βαθμό απαλλαγής (Pass/Fail) στην επαναληπτική του Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύθηκε 31/07/2020

Στην επαναληπτική εξέταση του Σεπτεμβρίου εξετάζονται υπό τις νέες συνθήκες λόγω κορωνοϊού και τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου όπου οι φοιτητές έχουν ήδη λάβει αριθμητική βαθμολογία (0-10). Σε αναλογία με το εαρινό εξάμηνο, όπου οι φοιτητές που έλαβαν Pass σε μάθημα του εαρινού εξαμήνου έχουν το δικαίωμα άπαξ, όποτε αυτό εξεταστεί με αριθμητική βαθμολογία, να βελτιώσουν το βαθμό τους, το ίδιο θα ισχύει και για τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου.

Αν επομένως κάποιο μάθημα του χειμερινού εξαμήνου εξετάζεται με βαθμό απαλλαγής (Pass/Fail) στην επαναληπτική του Σεπτεμβρίου, τότε δικαίωμα σε αυτή εξέταση έχουν μόνο οι φοιτητές που το χρωστούν. Οι φοιτητές που έχουν περάσει το μάθημα τον Φεβρουάριο και έχουν το δικαίωμα βελτίωσης και επιθυμούν να βελτιώσουν τη βαθμολογία που έλαβαν, διατηρούν το δικαίωμα αυτό άπαξ, σε κανονική ή σε επαναληπτική περίοδο, όποτε αυτό εξεταστεί με αριθμητική βαθμολογία, κατʼ αναλογία με την απόφαση της ΓΣ της 19ης Μαΐου 2020.

Καλή ξεκούραση, καλές διακοπές,

Άρης Κοζύρης

Κοσμήτορας ΣΗΜΜΥ