Εγγραφές χειμερινών εξαμήνων 2020-2021

Δημοσιεύθηκε 02/10/2020

Ενημερώνουμε τους φοιτητές ότι οι εγγραφές στα μαθήματα του 1ου (μόνο ως προς το μάθημα επιλογής καθώς η εγγραφή των πρωτοετών γίνεται μέσω του Υπουργείου Παιδείας), 3ου, 5ου, 7ου και 9ου εξαμήνου σπουδών θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά ηλεκτρονικά από την 5η Οκτωβρίου 2020 έως και την 23η Οκτωβρίου 2020 στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.central.ntua.gr/sxoles/registrations/eggrafes

Ταυτόχρονα κατά την ίδια περίοδο όσοι φοιτητές το δικαιούται (<7 οφειλόμενα μαθήματα) είναι απαραίτητο να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο email της Γραμματείας (secreta@ece.ntua.gr) τη Δήλωση Εκπόνησης Διπλωματικής Εργασίας.

Η φόρμα της δήλωσης και οι σχετικές οδηγίες υπάρχουν στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ece.ntua.gr/gr/documents

Σε αντίθετη περίπτωση δε θα δικαιούνται να συμμετέχουν στις Περιόδους Εξετάσεων Διπλωματικών Εργασιών του ακ.έτους 2020-2021.

Υπενθυμίζουμε ότι:

  • Οι φοιτητές που βρίσκονται στο εξωτερικό με το Πρόγραμμα Erasmus οφείλουν να εγγραφούν και να δηλώσουν τα μαθήματα που πρόκειται να αντιστοιχίσουν, ώστε να καταχωρηθεί ο βαθμός.
  • Υποχρέωση εγγραφής έχουν και οι φοιτητές που εκπονούν μόνο διπλωματική εργασία.
  • Όσοι δεν εγγραφούν στις παραπάνω ημερομηνίες δε θα μπορούν να πάρουν πιστοποιητικά σπουδών από τη Γραμματεία, να καταχωρηθούν βαθμοί στα μαθήματα που θα εξεταστούν και θα υποχρεωθούν να επιστρέψουν στον «Εύδοξο» τα συγγράμματα που θα έχουν παραλάβει για μαθήματα που δεν έχουν δηλώσει.