Μήνυμα από τον Κοσμήτορα της Σχολής για τους πρωτοετείς - υποδοχή νέων φοιτητών σε μικρά ακροατήρια.

Δημοσιεύθηκε 12/10/2020

Αγαπητοί πρωτοετείς φοιτητές,

Σας συγχαίρω για την επιτυχία σας και σας καλωσορίζω στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχ. και Μηχ. Υπολογιστών του ΕΜΠ. Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και καλή πρόοδο με αισιοδοξία για το μέλλον!

Η φετινή ακαδημαϊκή χρονιά αρχίζει πολύ διαφορετικά από τις προηγούμενες, λόγω των πολύ ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τα μέτρα πρόληψης ενάντια στην εξάπλωση της πανδημίας COVID19.

Σε αυτές λοιπόν τις συνθήκες, η Σχολή μας οργανώνει φέτος μία πολύ διαφορετική και μικρής κλίμακας υποδοχή των πρωτοετών σπουδαστών, προκειμένου να γνωρίσετε από κοντά τους χώρους της Σχολής και κάποιους από τους διδάσκοντες των μαθημάτων του πρώτου εξαμήνου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας.

Σας καλούμε σε τρεις βάρδιες αυτή την εβδομάδα και (αν χρειαστεί) σε δύο ακόμη την επόμενη, με περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων σε τρία από τα αμφιθέατρα της Σχολής.

  • Τετάρτη 14/10, ώρα 17:00-18:30.
  • Πέμπτη 15/10, ώρα 17:00-18:30.
  • Παρασκευή 16/10, ώρα 17:00-18:30.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας σε κάποια από τις παραπάνω ημέρες και αίθουσες. Για να συνδεθείτε, θα χρησιμοποιήσετε τους ηλεκτρονικούς κωδικούς του ΕΜΠ (el20XYZ και το password σας).

https://courses.pclab.ece.ntua.gr/course/view.php?id=37

Η συμμετοχή σας δεν είναι υποχρεωτική, αν όμως έχετε τη δυνατότητα, σας μπορείτε να έρθετε για να γνωριστούμε καλύτερα.

Τα αμφιθέατρα βρίσκονται στο Νέο Κτίριο Ηλεκτρολόγων, στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (Δείτε τις οδηγίες πρόσβασης στην ιστοσελίδα της Σχολής.) Θα πρέπει να φέρετε υποχρεωτικά μάσκα, να τηρείτε τις αποστάσεις και να μην παραμένετε άσκοπα στους χώρους του κτιρίου.

Στις ανακοινώσεις της Σχολής https://www.ece.ntua.gr/gr/announcements αναρτώνται συνεχώς χρηστικές οδηγίες και πληροφορίες για τις εγγραφές, τα μαθήματά σας και ό,τι νεότερο υπάρχει από τη Γραμματεία και τους διδάσκοντες. Στο κεντρικό site www.ece.ntua.gr, στην ενότητα των προπτυχιακών μαθημάτων, υπάρχουν ενημερωμένες πληροφορίες με τους διδάσκοντες, τα εργαλεία των μαθημάτων, τους ιστοχώρους τους κά.

Ελπίζουμε ότι σε λίγο καιρό όλα τα έκτακτα μέτρα θα είναι παρελθόν και θα κυλίσουν ομαλά οι σπουδές σας, τα επόμενα εξάμηνα.

Καλή αρχή, καλές σπουδές,

Ο Κοσμήτορας της Σχολής,

Νεκτάριος Κοζύρης,

Καθηγητής ΕΜΠ

ΥΓ. Οδηγίες για την προστασία μας από τον κορωνοϊό, εντός της Σχολής https://www.ece.ntua.gr/gr/announcement/695