Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ)

Δημοσιεύθηκε 01/02/2021

Το Συνέδριο Φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών (ΣΦΗΜΜΥ) είναι το μεγαλύτερο πανελλήνιο φοιτητικό συνέδριο που διεξάγεται από το 2007 ετησίως σε διάφορες πόλεις ανά την Ελλάδα. Απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές των τμημάτων Η.Μ.Μ.Υ. αλλά και σε οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της επιστήμης και της τεχνολογίας, και να έρθει σε επαφή με τις προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Στο ΣΦΗΜΜΥ δίνεται η ευκαιρία σε φοιτητές να παρουσιάσουν το έργο τους, είτε πρόκειται για επίπεδο προπτυχιακής ή διπλωματικής εργασίας, ή ακόμη και διδακτορικής διατριβής. Μπορείτε λοιπόν να υποβάλλετε τα πρότυπα άρθρα σας σε μορφή paper κάνοντας εγγραφή στο site https://sfhmmy.gr/ και στη συνέχεια μεταβαίνοντας στον Πίνακα Ελέγχου.

Τα papers:

•Γράφονται είτε στα ελληνικά είτε στα αγγλικά

•Είναι μέχρι και 6 σελίδες Α4 σε έκταση

•Είναι μέχρι και 20 mb σε μέγεθος

•Ακολουθούν εξ’ ολοκλήρου τα πρότυπα του ΙΕΕΕ για Word ή LaTeX

•Συμπεριλαμβάνουν βιβλιογραφία

•Περιέχουν πρωτότυπο περιεχόμενο

•Υποβάλλονται σε μορφή pdf

Μπορείτε να καταθέσετε poster αντί για paper (υπό την αίρεση να το διευκρινίσετε κατά τη διαδικασία της υποβολής). Εάν επιθυμείτε να παραδώσετε και τα δύο, θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικές αιτήσεις.

Φέτος, το 12ο ΣΦΗΜΜΥ έχει ως βάση τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν με την έξαρση του ιού SARS-COV2, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τον Απρίλιο του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο sfhmmy12@gmail.com ή μέσω των social media:

Facebook: https://www.facebook.com/sfhmmy

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/17990796/

Instagram: https://www.instagram.com/sfhmmy/