Υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής σε δια ζώσης ή εξ αποστάσεως εξετάσεις στα μαθήματα που θα εξεταστούν με φυσική παρουσία στη Σχολή (Ιούνιος 2021)

Δημοσιεύθηκε 24/05/2021

Αγαπητοί φοιτητές,

Προκειμένου να προετοιμαστούν οι εξετάσεις κατά τη θερινή εξεταστική περίοδο, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή ποιοι θα συμμετάσχετε στις γραπτές δια ζώσης εξετάσεις που θα γίνουν για ορισμένα μαθήματα στη Σχολή και ποιοι όχι. Όσοι έχετε κάποιο σοβαρό κώλυμα φυσικής παρουσίας λόγω π.χ. αδυναμίας να έρθετε στην Αθήνα αυτή την περίοδο ή έχετε κάποιο σοβαρό λόγο υγείας, δε θα χάσετε την εξέταση αλλά θα έχετε τη δυνατότητα να εξεταστείτε με εναλλακτικό τρόπο, σε εξ αποστάσεως εξέταση που θα πραγματοποιηθεί για όσα μαθήματα προγραμματιστεί ως κύρια η δια ζώσης εξέταση.

Στο σύνδεσμο https://students.ece.ntua.gr/exam πρέπει από αύριο Τρίτη μέχρι και τις 30/5 να δηλώσετε, είτε αν θα προσέλθετε στις δια ζώσης εξετάσεις είτε, αν δεν μπορείτε λόγω κωλύματος και πρέπει να εξεταστείτε και στα μαθήματα που έχουν δια ζώσης εξετάσεις με εξ αποστάσεως τρόπο που θα σας ανακοινώσουν μέχρι και την άλλη εβδομάδα στις ιστοσελίδες των μαθημάτων τους οι διδάσκοντες. Η δήλωση σας αυτή ισχύει για όλα τα μαθήματα της εξεταστικής περιόδου. Τα στοιχεία μας έχουν ζητηθεί από το Υπουργείο και πρέπει να σταλούν στις 31/5 το αργότερο, ώστε να ενημερωθεί το σύστημα δωρεάν διάθεσης self-tests από τα φαρμακεία.

Η υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής και η συμπλήρωση των σχετικών στοιχείων γίνεται σύμφωνα με την ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 29922 /13.5.2021 & ΚΥΑ Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 30097 14.5.2021 για την «Εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 σε φοιτητές, διδακτικό και λοιπό προσωπικό των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων» (Β’ 1866)» και τη δωρεάν διάθεση kit αυτοδιαγνωστικού ελέγχου στους συμμετέχοντες σε δια ζώσης εξέταση.

Το πρόγραμμα της εξεταστικής έχει δοθεί στους διδάσκοντες για την ενημέρωση κάποιων στοιχείων και θα ανακοινωθεί την Τετάρτη μετά και την αυριανή ΓΣ της Σχολής.

Με εκτίμηση,

Άρης Κοζύρης
Κοσμήτορας ΣΗΜΜΥ