Αποτελέσματα Εκλογών για την Ανάδειξη Εκπροσώπων των μελών ΔΕΠ στη Γενική Συνέλευση της Σχολής ΗΜΜΥ

Δημοσιεύθηκε 30/05/2024

Αθήνα, 30/05/2024

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΕΠ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τα οριζόμενα στο ν. 4957/2022 (ΦΕΚ 141 τ.Α΄), στην ΚΥΑ 123024/Ζ1/06.10.2022, στην ΥΑ 119929/Ζ1/30.09.2022 την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 διεξήχθησαν με ηλεκτρονική ψηφοφορία οι εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών ΔΕΠ στη Γενική Συνέλευση της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και εξελέγησαν ως εκπρόσωποι αυτοί που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο αριθμό ψήφων έως τη συμπλήρωση του αριθμού των εκλόγιμων θέσεων:

  • Τομέας Ηλεκτρομαγνητικών Εφαρμογών Ηλεκτροοπτικής & Ηλεκτρονικών Υλικών: Χρήστος Τσιρώνης του Σπυρίδωνα, Επίκουρος Καθηγητής και Εμμανουήλ Χουρδάκης του Σπυρίδωνα, Επίκουρος Καθηγητής.
  • Τομέας Συστημάτων Μετάδοσης Πληροφορίας και Τεχνολογίας Υλικών: Δήμητρα-Θεοδώρα Κακλαμάνη του Ιωάννη, Καθηγήτρια, Αθανάσιος Παναγόπουλος του Δημητρίου, Καθηγητής και Ιάκωβος Βενιέρης του Στυλιανού, Καθηγητής.
  • Τομέας Σημάτων Ελέγχου και Ρομποτικής: Κωνσταντίνος Τζαφέστας του Σπυρίδωνα, Αναπληρωτής Καθηγητής και Ιωάννης Κορδώνης του Παναγιώτη, Επίκουρος Καθηγητής.
  • Τομέας Τεχνολογίας Πληροφορικής και Υπολογιστών: Σωτήριος Ξύδης του Γεωργίου, Επίκουρος Καθηγητής, Νεκτάριος Κοζύρης του Γεωργίου, Καθηγητής, Αριστείδης Παγουρτζής του Θεοφάνους, Καθηγητής, Δημήτριος Τσουμάκος του Νικηφόρου, Αναπληρωτής Καθηγητής, και Γεώργιος Στάμου του Βασιλείου, Καθηγητής,
  • Τομέας Επικοινωνιών Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής: Συμεών Παπαβασιλείου του Χρήστου, Καθηγητής, Ευάγγελος Χριστοφόρου του Βασιλείου, Καθηγητής και Παύλος Πέτρος Σωτηριάδης του Παναγιώτη, Καθηγητής.
  • Τομέας Ηλεκτρικής Ισχύος: Άρης Ευάγγελος Δημέας του Λέανδρου Καρόλου, Επίκουρος Καθηγητής, Αντώνιος Παπαβασιλείου του Ευστάθιου, Επίκουρος Καθηγητής και Χρήστος Χριστοδούλου του Αθανασίου, Επίκουρος Καθηγητής.
  • Τομέας Ηλεκτρικών Βιομηχανικών Διατάξεων και Συστημάτων Αποφάσεων: Ιωάννης Γκόνος του Φωτίου, Καθηγητής και Ευάγγελος Μαρινάκης του Γεωργίου, Επίκουρος Καθηγητής.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής

Παναγιώτης Τσανάκας

Αποτελέσματα εκλογών μελών ΔΕΠ στη ΓΣ ΗΜΜΥ