Αναστολή μαθημάτων που γίνονται από μέλη ΔΕΠ της ΣΕΜΦΕ προς άλλες Σχολές - Δε θα γίνουν τα μαθήματα αυτά αύριο στη ΣΗΜΜΥ

Δημοσιεύθηκε 17/10/2021

Αγαπητοί φοιτητές,

Με απόφαση της ΓΣ ΣΕΜΦΕ δε θα γίνουν αύριο Δευτέρα 18/10 τα μαθήματα στη ΣΗΜΜΥ που διδάσκονται από καθηγητές της ΣΕΜΦΕ (Μαθηματικά, Φυσική κά). Σας παρακαλώ πολύ προσαρμόστε ανάλογα το πρόγραμμά σας για να μην ταλαιπωρηθείτε.

Άρης Κοζύρης

Κοσμήτορας ΣΗΜΜΥ

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σας ενημερώνουμε ότι η ΓΣ ΣΕΜΦΕ, στη σημερινή, έκτακτη συνεδρίασή της, επικύρωσε την απόφαση της Κοσμητείας (14/10/21) σχετικά με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τις προηγούμενες ημέρες και αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας της Σχολής για τη Δευτέρα 18/10/2021, προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή επαναλειτουργία της. Η απόφαση είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Σχολής ΕΜΦΕ.

Σας παρακαλώ να ενημερώσετε μέσω των ιστοσελίδων των μαθημάτων σας τους σπουδαστές, ώστε να μην ταλαιπωρηθούν. Η αναστολή αφορά το εκπαιδευτικό έργο της ΣΕΜΦΕ προς όλες τις Σχολές του ΕΜΠ.

Σταύρος Κουρκουλής